Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Armo

Lisätty 05.05.2018

Luonto on harmaan sumupilven alla. Kolkko tuuli puhaltaa järveltä. Jään hileet helisevät vielä laineiden liplatuksessa. On jo lupaus kesästä ilmassa. Lumiset pälvet siellä täällä muistuttavat menneestä talvesta. Kylmä viipyy vielä, ei helposti irrottaisi otettaan. Tuntuu kuin sielukin olisi kohmeessa. Heikko rukous nousee tummien pilvien yläpuolelle. Herra, voisinpa kokea jälleen armosi.

 

'Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa' 2. Kor.12:9

Ihmeellinen armo, se on täysin ansaitsematon. Sen voi jokainen vastaanottaa ilman epäilyjä. Vaikka onkin heikko itsessään niin silloin se voimistuu ja tulee täydelliseksi. Toivo herää uudesta huomenesta.  Mieli kirkastuu ja kevenee.

Maisemakin alkaa näkyä kirkkaammin. Tuuli kuljettaa pilvet pois auringon tieltä. Auringon lämpö herättää hiljalleen luonnon uuteen kukoistukseen. Lintujen laulu kuuluu kirkkaana.

Niin armokin vaikuttaa elämässämme. Se sulattaa sydämen jään, herättää uskon ja luottamuksen niihin lupauksiin, jotka Jeesus on  antanut.  Se antaa kiitollisen mielen ja ylistyslaulu kumpuaa sielun syvyyksistä. /eh