Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joululaulut kaikuu taas...

Lisätty 02.12.2018

Ensimmäisenä adventtina kokoonnuimme laulamaan ystäviemme kotiin suosittuja ja kaikille tuttuja joululauluja. Joululaulut kirvoittavat mieliin lapsuuden joulut. Saimme kuulla myös sotaveteraanin muistoja Suomen historiasta ja eletystä elämästä. Kiitollinen mieli jäi, kun saimme todeta, miten Jumala varjeli maatamme ja kansaamme säilyttämään vapauden ja itsenäisyyden.

'Heinillä härkien kaukalon, nukkuu lapsi viaton...' Jumalan suunnitelma toteutui ihmeellisellä tavalla kun Jeesus syntyi maailmaan.  Suunnitelman mukaan Hän on Jumalan poika jonka oli määrä antaa henkensä meidän syntiemme tähden.

'Ristillä rinnalla ryövärin, nukkuu uhri puhtahin...' Viaton uhri nukkui pois, mutta kolmantena päivänä Hän nousi ylös kuolleista ja astui taivaaseen, mursi kuoleman portit. Sen tähden me saamme elää, kun otamme uskossa vastaan elämän lahjan.

Siinä on se ilosanoman ydin:  Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra. /eh